Biografie

7 jaar was hij toen Gijs Vissers voor het eerst een optreden deed.

Dit deed hij in de tent in Veldhoven tijdens het smartlappen festival. Het Smartlappenfestival was een jaarlijks evenement waar hij voor het eerst heeft opgetreden. Na hier de eerste prijs te hebben gewonnen volgden nog veel meer optredens.
Gijs vissers groeide op in een heel normaal huishouden met zijn vader, moeder en broertje die hem ook steunde in zijn weg naar succes in de muziek.

Een paar jaar en wat optredens later begon Gijs aan zijn 2e passie, gitaar spelen, wat hij natuurlijk heel erg graag wilde gaan combineren met zijn zangtalent. Dit was geen makkelijke opgave maar na een tijdje kwam er snel uit dat hij geen noten wilde leren spelen maar echt covers wilde gaan maken. Dit doet hij tot op de dag van vandaag met heel veel plezier, elke vrijdagavond, op het terras van Ludiek in Veldhoven.
Na een paar jaar gitaarles te hebben gevolgd is Gijs in Restorecoverband gaan zingen die met veel succes in verschillende cafés op festivals en feesten optreedt.

Wel is Gijs ook nog steeds bezig met z’n solocarrière. Met z’n gitaar is hij in het weekend graag op pad naar een bruiloft, verjaardag of andere gelegenheid!  

.